Per a Administradors / Corredories
Servicios
CA
Iniciar sessió Crea una ordre Com funciona?

Sobre nosaltres

PortalPRO és una plataforma creada per generar feina de manera oberta, directa i immediata a Espanya per als professionals de la construcció i altres àrees de servei. La plataforma es basa en el principi de l’economia col·laborativa, amb innumerables ofertes de treball de clients particulars.

Treballem amb l’objectiu que els nostres clients trobin tècnics des de la comoditat de la seva llar, i ens encarreguem d’oferir als professionals transparència, garantia a les feines, flexibilitat horària i donar l’oportunitat de fer allò que millor saben fer

La nostra plataforma ja funciona a altres països d’Europa, oferint oportunitats de feina a més de 2000 especialistes en àrees com la fontaneria, l’electricitat, la construcció i la neteja, entre d’altres. Prèviament, el nostre departament tècnic, ha verificat l’experiència i qualificació dels tècnics amb l’objectiu de proporcionar seguretat i satisfacció al client final.

PortalPRO és una plataforma que disposa de solucions per a tota mena de clients: propietaris d’habitatges, empreses, autònoms, comunitats de propietaris, companyies d’assegurances.

Els nostres valors són una organització transparent i socialment responsable encarregada de crear un valor afegit per als professionals qualificats i els seus clients.

Visió

Volem que, utilitzant el principi de l'economia col·laborativa, professionals de diferents àmbits del sector de serveis puguin dedicar-se al que millor saben fer i que els clients, al seu torn, rebin assistència de la millor qualitat.

Missió

El nostre objectiu és oferir demandes de servei perquè el professional pugui treballar quan i quant vulgui, augmentant el seu volum de negoci, animant els grans experimentats o principiants a crear un entorn empresarial transparent i socialment responsable

Valors

Es basen en l'organització honesta i responsable de l'activitat útil tant per als professionals com per als clients.

El nostre equip

España
Dmitrijs Jergelevics
CEO PortalPRO España SLU

Més de 18 anys d’experiència liderant equips comercials, vendes, màrqueting i logística a diversos països.

ELS NOSTRES BLOGS

Comprova com de fàcil és trobar professionals per a les teves necessitats

Coneixes els beneficis de la nostra plataforma? All you need is PRO

CLAREDAT I EXPERIÈNCIA: Les nostres ressenyen ho confirmen

TARIFES RAONABLES I ESTALVI DE TEMPS: A només un clic de la teva reforma.

CONTACTE DES DEL PRIMER MOMENT: Entre el client i el proveïdor a través de la nostra app

SENSE CONTRACTES NI PERMANÈNCIA: Pots quedar-te amb nosaltres el temps que vulguis